Кількість
|
Вартість
|
||
|
Каприлова кислота - це корисна насщена жирна кислота, яка має антибактеріальні, противірусні, протигрибкові та протизапальні властивості.
Основні корисні властивості цієї кислоти пов'язані з профілактикою та лікуванням інфекцій сечовивідних шляхів та сечового міхура, захворювань, що передаються статевим шляхом, оральних інфекцій, таких як гінгівіт, а також грибків класу Candida та дріжджів.
Вживання каприлової кислоти допомагає природним чином зменшити зростання дріжджів у шлунково-кишковому тракті, водночас сприяючи процвітанню сприятливих бактерій. На відміну від антибіотиків, які знищують усі бактерії в кишковому середовищі, як хвороботворні, так і корисні, каприлова кислота бореться лише зі згубними бактеріями, зберігаючи баланс та підтримуючи сприятливу мікрофлору кишечника. Це цілком природний продукт, який не несе того ж ризику, що антибіотики, або інші хімічні речовини.
Так як здоров'я кишечника невід'ємно пов'язане з нормальним функціонуванням інших життєво важливих функцій організму, ефект від прийому каприлової кислоти також може проявлятися в: усунення діареї, здуття живота, газоутворення, вагінальних дріжджових інфекцій і т.д.
Варто окремо відзначити ефективність каприлової кислоти у лікуванні кандидозу. Фахівці відзначають, що каприлова кислота може проникати через клітинні мембрани клітин дріжджів кандиду та викликати їх відмирання, детоксикацію травного тракту та прискорювати процес загоєння. Дослідники підкреслюють, що найкращим способом лікування кандидозу є комбінація концентрованої каприлової кислоти, що приймається перорально, разом з добавками омега-3 або риб'ячого жиру. Разом вони діють як сильні противірусні агенти.
Властивості каприлової кислоти описують її як багатофункціональну поживну речовину:
- має антибактеріальний та противірусний ефекти;
- активно бореться з грибковими та дріжджовими інфекціями; грибків класу Candida та дріжджів.
- має протизапальну дію та покращує стан шкіри;
- підтримує здоровий стан мікрофлори стравоходу (бореться з багатьма розладами травлення та сечовидільної системи);
Каприлова кислота застосовується як доповнення до основного лікування при багатьох захворюваннях з абсолютно різних сфер: при епілепсії та прогресуванні хвороби Альцгеймера, проблемах з холестерином, порушеннях роботи серцево-судинної системи, при порушеннях травлення, сальмонельозі, молочниці – список занадто великий, випадки застосування каприлової кислоти. Особлива потреба в ній виникає при лікуванні та профілактиці грибкових та дріжджових інфекцій після звикання організму до антибіотиків. А при шкірних захворюваннях, таких як акне, екзема, псоріаз та інші, Caprylic acid зменшує запалення шкіри та покращує її стан як візуально, так і фізично. БАД не є лікарським засобом, його дія більш м'яка і повільна, але завдяки своєму впливу на систему травлення каприлова кислота має ефект, відчутний вже через два тижні прийому.
Рекомендації щодо застосування
Приймати по 1 м'якій пігулці двічі на день під час їжі.
Для підвищення ефективності від прийому каприлової кислоти фахівці рекомендують спільно з нею приймати натуральні імуномодулятори, такі як пробіотичні продукти (ацидофілус, мультидофілус), добавки риб'ячого жиру, омега-3, щоб заселити кишечник здоровими бактеріями, зменшити запалення та відновити нормальну роботу.
Важливо! Протипоказань до каприлової кислоти всього два: вагітність та лактація. При поєднанні прийому октанової кислоти та інших жирних кислот, ліків чи протизапальних засобів варто виявити особливу обережність. Під час прийому біодобавки варто відмовитись від вживання алкогольних напоїв.