Кількість
|
Вартість
|
||
|
Норвезька риб'ячий жир Omega-3 з печінки тріски - для дорослих і дітей.
Норвезька риб'ячий жир з печінки тріски Moller - це добавка преміум-класу, яка містить унікальну комбінацію натуральних жирних кислот Омега-3, отриманих з риби, а також вітамінів D, A і E. Це харчові речовини, важливі для правильного розвитку організму і сприяють здоров'я .
Внаслідок збалансованої комбінацій жирних кислот Omega-3, а також вітамінів D, A і E, Modller Fish Oil є природне доповнення здорової дієти. Завдяки своїм корисним властивостям норвезькі медичні установи рекомендують щоденне споживання масла печінки тріски як у випадку дітей, починаючи з 4-й тижні життя, так і дорослих.
Для своєї продукції Moller використовує виключно арктичну тріску, з печінки якої виготовляють масло. Ключовим питанням, є географічне положення, де проводиться промисел риби для подальшої переробки. Таким місцем стали Лофотенская і Вестероленскій архіпелаги, які визнані найкращим місцем для вилову екологічно чистої тріски. Moller постійно прагнемо надати своїм клієнтам бездоганну продукцію, яка сприяє надати максимальну користь для здоров'я. В увазі, недавнього впровадження комплексних заходів, впроваджених для поліпшення якості, Омега-3 вміщує більше натуральних антиоксидантів, захищаючи жирні кислоти від окислення.
Риб'ячий жир Омега-3 допомагає підтримувати гарне здоров'я у взрозлих і дітей.
Fish Oil Moller - порція 5 мл (1 ч.л.):
1,2 г натуральних жирних кислот Омега-3, EPA і DHA (докозагексаєнова кислота (DHA) 0,6 г, ейкозапентаєнова кислота (EPA) 0,4) - належне функціонування серцево судинної системи *.
Вітамін D (10 мкг = 600 МО 300%) користь для імунної системи.
Вітамін А (250 мг еквівалентно добової дози ретинолу 31%) - обеспечиват хороше зору.
Вітамін Е (10 мг еквівалентно добової дози альфа-токоферолу 83%) - защіщіта клітин від окисного процесу.
Атестат екологічної організації «Друг моря»
Норвезьке масло ТМ Moller отримало атестат екологічної організації «Друг моря». Це свідчить про те, що норвезький риб'ячий жир Moller виготовлений з дотриманням строгих правил сталого рибальства, використовуваних для підтримки природного числа населення конкретних видів риб. Норвезька риб'ячий жир Moller з печінки тріски проводиться зі свіжої печінки арктичної тріски, відомої як скрей, зібраної при збереженні правил сталого рибальства на узбережжі Лофотенських і Вестероленскіх архіпелагів.«Друг моря» - це некомерційна організація, метою якої є збереження багатства морської фауни і флори, а також просування ідеї сталого розвитку в області виробництва і продажу морських продуктів.
Відмітка DNV
Гарантія того, що продукт має високий вміст омега-3, є чистим і має низькі окислювальні значення
Рекомендації щодо прийому:
Дітям старше 3 років і дорослим 5 мл (1 чайна ложка) в день.
Протипоказання: прийом інших препаратів з вітамінами А і D, вагітним жінкам слід проконсультуватися з лікарем. Норвезьке масло для печінки тріски Moller не повинно використовуватися в поєднанні з іншими продуктами, що містять повну дозу вітаміну D. У разі одночасного використання норвезького молочного масла Moller і іншого препарату, рекомендується приймати половину дози кожен з них.